• Vedanam Facebook
  • vedanam telefon
  • svenska
  • english

Namaste!

Vedanam & Ayurvedabutiken startades utav familjen Sapra.

Vi har spenderat närmare tre decennier i Sverige men vissa traditioner har bevarats i hemmet. Utan att kalla det Ayurveda använde vi länge huskurer och gammal kunskap främst från Yash's mor som var en lokal Vaidya (Naturläkare) i Mathura, Indien. År 2009 tog vi steget och formaliserade vår kunskap, Yash och Arun åkte till Trivandrum - Indien och lärde sig Ayurveda från grunden. Vi vet att denna kunskap hjälpt vår familj bevara hälsan och känner att Ayurveda kan hjälpa alla stärka sin kropp inifrån, därför vill vi förmedla Ayurveda.

Ayurveda är en holistisk lösning som först och främst jobbar preventivt. Fokus läggs på din kost, tarmfunktion, rörelsebehov och andra kroppsfunktioner samt livsstil för att uppnå den blandning som ger din kropp balans. En kropp som lever i balans mår bra och dess självläkande egenskaper är på topp.
Obalanserna behandlas i sin tur med både behandlingar och örter. Ayurvediska behandlingar och örter stimulerar kroppens funktioner och ser till att kroppen får de näringsämnen vi ibland kan missa i kosten.

Behandlingar