• Vedanam Facebook
  • vedanam telefon
  • svenska
  • english

Ayurvediska konsultationer

med certifierad Ayurvedisk läkare

Om Dr. Somit

Dr. Somit har jobbat med klinisk Ayurveda och farmakologisk forskning för Arya Vaidya Pharmaceuticals och är överläkare på The Arya Vaidhya Chikitsalayam and Research institute, Coimbatore, Indien sen 2005. Just nu gör han sin PhD inom endokrinologi på Riga Universitet och besöker Vedanam en helg varje månad för att erbjuda konsultationer, föreläsningar och workshops inom Hälsa med Ayurveda.

Om hans konsultationer

I en Ayurvedisk konsultation ingår de tre klassiska stegen: Darshanam, Sparshanam och Prashnam. Dr Somit observerar olika tecken på hälsa och ohälsa genom pulsläsning, titta på tungan och svalget, i ögonvråna och fortsätter därefter med att fråga i detalj om din hälsa och även berätta om den utifrån din kroppstyp. Han fastställer även din Prakriti och Vikriti (Kroppsdosha i balans och dess nuvarande obalans). Konsultationen avslutas med råd om kost och livsstil. Du får även med dig en lista på vilka basvaror du ska äta och vilka som ska undvikas.
Ayurveda är en komplementär läkekonst och fokuserar på att jobba i samband med modern medicin. Hälsan påverkas väldigt tydligt och starkt utav vardagsrutiner och kost och därför är det viktigt även reglera den i samband med eventuell annan vård eller medicin som tas.

Boka din tid:

Konsultation:

Första besöket: 60 minuter, 1100kr
Återbesök: 30 minuter, 550kr

Bokning:

Sker via mail: info@vedanam.se eller telefon: 08-6842 84 82.

Kommande datum:

18-20 januari - Konsultationer kl 10-18

22-24 mars - Konsultationer kl 10-18

17-19 maj - Konsultationer kl 10-18